Dele prej Pelushi

19.99
persona po e shikojnë këtë produkt për momentin

Delja prej pelushi ka 10 tinguj qetësues, të tillë si tingujt e valëve dhe zogjëve. të gjithë të regjistruar me zhurmë të bardhë/rozë, duke i ofruar fëmijës tuaj një mjedis të qetë dhe relaksues për të fjetur dhe një ndjenjë sigurie për bebet tuaja.
Aparati për gjumë për foshnjat ka tre ngjyra të lehta që ndryshojnë vazhdimisht me tingujt. Kur ju nevojitet si një dritë nate, ajo kalon në një dritë të verdhë të ngrohtë për t’i siguruar fëmijës tuaj një mjedis komod gjumi.
Kjo pajisje me zhurmë të bardhë ka dy kontrolle të volumit që lejojnë që volumin të rregullohet sipas gjendjes së foshnjës, duke e bërë produktin edhe më të përshtatshëm për përdoruesit.
Kjo dele prej pelushi mund të shoqërojë fëmijën tuaj që nga lindja.

  • Transporti për çdo porosi kushton 2 Euro
  • Porosinë e pranoni brenda 24 orëve
Category:

Produktet që i keni shfletuar