Baby Shark

Dyqani

Hidroterapi

Hidroterapia është një nga terapitë kurative e cila tashmë ka fituar popullaritet në mbarë botën.

Hidroterapia u ndihmon bebeve që rrisin vetëbesimin dhe forcën e tyre.

Përmes fluskave stimulohen të gjitha shqisat.

Po ashtu qëndrimi në ujë forcon zemrën dhe zhvillon mushkëritë.

Në hidroterapi bebi fiton një liri levizjeje e cila sjell benifite në zhvillimin e trurit.

Përmes hidroterpisë trajtohen probleme te ndryshme terapeutike dhe neurologjike.