Baby Shark

Dyqani

Masazh për Bebe

Benifitet e shumta të masazhit tek bebet;

Lehtësimi i shqetësimeve nga gazrat
Përmirësimi i qarkullimit të gjakut
Përmirësimi i sistemit të tretjes(konstipacioni apo kapsllëku)
Lehtësimi i daljes së dhëmbëve
Zhvillimi dhe rritja e muskujve
Përmirësimi i sistemit imunitar
Rritja e vigjilencës
Ndërgjegjësimi i mendjes dhe trupit