Baby Shark

Dyqani

Hixhame

Hixhame apo e njohur ndryshe si masazhi me kupa është një teknikë e lashtë mjekësore e cila bëhet përmes tërheqjes së gjakut të akumuluar nga qeliza të vdekura, duke pastruar gjakun e më pas duke i zëvendësuar me qeliza gjaku të reja.

Dobitë shëndetësore të Hixhames janë:

 Stimulon qarkullimin e gjakut.

 Pastron venat limfatike dhe nyjet limfatike.

Forcon imunitetin e përgjithshëm të trupit.

Stimulon trurin, lëvizjen, të folurit

Thith acidet e tepërta nga trupi.

Rrit kortizonin natyror në gjak.

Stimulon lëndë antioksidante.

Ul nivelin e kolesterolit në gjak.