Baby Shark

Dyqani

Salt Room Therapy

Salt Room Therapy!  

Grimcat e kripës përmbajnë dhjetëra minerale dhe gjatë shpërndarjes përmes halogjeneratorit, kanë veti anti inflamatore derisa asnjë bakterie nuk mund të mbijetojë.

Terapia me kripë ndihmon në uljen e inflamacionit në të gjithë traktin respirator,(përfshirë alergjinë, asmën, bronkitin, sinuzit)
Infeksionet e veshit, fytit,
Përmirëson sistemin imunitar,
Përmirëson funksionimin e gjëndrës tiroide,
Përmirëson të gjumin,
Ul stresin,
Pastron toksinat,
Mbron nga viruset,
Balanson sheqerin në gjak,
Rigjeneron lëkurën dhe normalizon PH,
Pasuron me kalcium duke mundësuar forcimin e kockave,
Ndihmon në dhimbjet e artritit,
Përmirëson frymëmarrjen tek duhanpirësit.