Baby Shark

Dyqani

Masazh për nëna

Ky masazh është përshtatur për ndryshimet anatomike që femrat pësojnë gjatë kësaj periudhe.
Prandaj ky masazh ka shumë efekte pozitive:

Rrit qarkullimin e gjakut
Redukton ankthin
Zvogëlimi i dhimbjeve të shpinës dhe këmbëve (për shkak të enjtjes së nyjeve)
Përmirësimi i gjumit
Zvogëlimi i niveleve të hormonit të stresit
Rrit nivelin serotoninës dhe dopaminën