Baby Shark

Dyqani

Yoga

Praktikimi i Yoga ka një rezultat befasues në trupin dhe mendjen tonë.

Disa nga përfitimet që sjell yoga:

1. Përmirëson fleksibilitetin
2. Ndërton forcë muskulare
3. Rregullon qëndrimin trupor
4. Parandalon lëndimin e kërcit dhe nyjeve
5. Mbron boshtin kurrizor
6. Auto rregullon shëndetin e eshtrave
7. Rritë qarkullimin e gjakut
8. Pastron Limfën dhe rritë imunitetin
9. Përmirëson të rrahurat e zemrës
10. Balancon tensionin e lartë dhe të ulët
11. Rregullon gjëndrrat adrenale
12. Të bën më të lumtur
13. Favorizon një Jetesë të shëndetshme
14. Ulë sheqerin në gjak
15. Të ndihmon me përqendrim