Baby Shark

Dyqani

Pako Bebi dhe Nëna

Baby Shark ekskluzivisht sjell shërbime të përbashkëta bashkë me bebin tuaj, duke ofruar

Hidroterapi dhe masazh për bebin
Masazh për Nënën
Salt Room Therapy për të dytë.

Kjo pako mbetet si më e kërkuara dhe më e vlerësuara gjithë vitin e kaluar.